Hashar används för att öka säkerheten mellan din app och headsetet. De ser till att samma fil som tas emot på en server matchar den som används på ett headset. Om hasharna inte stämmer kan inte appen användas.

Så här lägger du till en hash i en befintlig app med egen värd:

1. Hitta SHA-256-hashen för den APK som du använder med en hash-applikation. Kopiera hashen från appnedladdningen eller länken.

2. Klicka på Appar i Oculus for Business Device Manager.

3. Klicka på bredvid appen som du vill ge en hash och klicka sedan på Redigera.

4. Klistra in den kopierade hashen i området Hash och klicka sedan på Uppdatera.