Hashes worden gebruikt om de beveiliging tussen je app en de headset te verbeteren. Ze zorgen ervoor dat hetzelfde bestand dat wordt gehost op een server overeenkomt met het bestand dat is ingesteld op een headset. Als de hashes niet overeenkomen, wordt de app niet ingesteld.

Een hash toevoegen aan een bestaande zelfgehoste app:

1. Zoek de hash SHA-256 van de APK die je instelt met een hash-app. Kopieer de hash in de appdownload of -link.

2. Klik in Apparaatbeheer van Oculus for Business op Apps.

3. Klik op naast de app waaraan je een hash wilt toevoegen en klik vervolgens op Bewerken.

4. Plak de gekopieerde hash in het gedeelte Hash en klik vervolgens op Bijwerken.