Hajautusarvoilla parannetaan suojausta sovelluksesi ja virtuaalilasien välillä. Ne varmistavat, että palvelimella oleva sama tiedosto vastaa virtuaalilaseihin käyttöön otettua. Jos hajautusarvot eivät täsmää, sovellusta ei oteta käyttöön.

Hajautusarvon lisääminen omalla palvelimella olevaan sovellukseen:

1. Selvitä käyttöön otettavan APK:n SHA-256-hajautusarvo hajautusarvosovelluksella. Kopioi hajautusarvo sovelluksen latauksesta tai linkistä.

2. Klikkaa Oculus for Businessin laitehallinnassa Sovellukset.

3. Klikkaa sen sovelluksen vieressä, johon haluat lisätä hajautusarvon, ja klikkaa sitten Muokkaa.

4. Liitä kopioitu hajautusarvo Hajautusarvo-osioon ja klikkaa Päivitä.