Hashes bruges til at øge sikkerheden mellem din app og headsettet. De sikrer, at den fil, der hostes på en server, er den, som aktiveres i et headset. Hvis hashene ikke matcher, aktiveres appen ikke.

Sådan føjer du en hash til en eksisterende selv-hostet app:

1. Find SHA-256-hashen for det APK, du aktiverer, ved hjælp af en hashapp. Kopiér hashen fra appdownloadet eller -linket.

2. Klik på Apps i Enhedsadministrator i Oculus for Business.

3. Klik på ud for den app, du vil føje en hash til, og klik så på Rediger.

4. Indsæt den kopierede hash i afsnittet Hash, og klik så på Opdater.