Du kan velge å kreve et låsemønster når du slår på eller vekker Oculus for Business-brillene dine.

Slik konfigurerer du et låsemønster for Oculus for Business-brillene dine:

1. Åpne Oculus-appen på telefonen som er koblet til Oculus for Business-brillene.

2. Trykk på Innstillinger på menyen nederst.

3. Trykk på VR-brillene som er koblet til telefonen.

4. Trykk på Flere innstillinger.

5. Trykk på Låsemønster.

6. «Tegn» låsemønsteret du vil bruke, med fingeren, og trykk deretter på Opprett.

7. Tegn mønsteret på nytt for å bekrefte det, og trykk på Bekreft.