Du kan konfigurere dit Oculus for Business-headset til at kræve et oplåsningsmønster, når du tænder eller vækker enheden.

Sådan angiver du et oplåsningsmønster for dit Oculus for Business-headset:

1. Åbn Oculus-appen på den telefon, der er knyttet til dit Oculus for Business-headset.

2. Tryk på Indstillinger i nederste menu.

3. Tryk på det headset, som er knyttet til din telefon.

4. Tryk på Flere indstillinger.

5. Tryk på Oplåsningsmønster.

6. Brug fingeren til at "tegne" det oplåsningsmønster, du vil bruge, og tryk så på Opret.

7. "Tegn" det samme mønster for at bekræfte mønsteret, og tryk så på Bekræft.