När du köper Oculus for Business tilldelas kontot en primär administratör. Den primära administratören får ett e-postmeddelande som innehåller en inbjudan att konfigurera kontot i Enhetshanteraren. Ytterligare administratörer kan läggas till efter att det första administratörskontot har skapats.

Konfigurera kontot genom att öppna e-postmeddelandet på en dator och följ anvisningarna i e-postmeddelandet för att slutföra skapandeprocessen för kontot.