Använda administratörsläge

Med administratörsläget kan du ändra inställningar för enskilda headset med en PIN-kod. Varje headsets PIN-kod går att konfigurera och ändra från Device Manager.

Med administratörsläget kan administratörer justera inställningarna lokalt för enskilda headset. Det kan vara praktiskt om en användare aktivt använder ett headset men behöver en inställning justerad. Administratörsläget nås inifrån VR genom att ange en fastställd fyrsiffrig PIN-kod.

Så här aktiverar du administratörsläget:

1. Från sidan Enhetsgrupp väljer du det headset eller den grupp av headset som du vill aktivera administratörsläge för.

2. Klicka på fliken Inställningar från höger sida i rullgardinsmenyn.

3. Klicka på reglaget Administratörsläge så att det växlas till ”på”.

4. Skapa en fyrsiffrig PIN-kod.

5. När du är klar trycker du på X i hörnet uppe till höger på rullgardinsmenyn för att spara dina inställningar och lämna menyn.

Kom ihåg att informera andra administratörer vad PIN-koden är så att de kan justera inställningarna lokalt på varje headset efter behov.

Inställningarna för individuella headset kan göras lokalt via i administratörsläget.

Så här går du till Administratörsläget:

1. Aktivera headsetet.

2. Välj Se alla från den nedre menyn.

3. När du blir ombedd anger du PIN-koden för administratörsläget med hjälp av PIN-kodspanelen i VR.

• Standard-PIN-koden för administratörsläget är 1234. Du kan när som helst uppdatera PIN-koden för administratörsläget från Device Managers inställningspanel.

4. När du har angett PIN-koden för administratörsläget kan du justera headsetets inställningar lokalt. När du är klar väljer du den blå administratörslägesknappen från det nedre verktygsfältet för att avsluta administratörsläget.