Bruk administratormodus

Administratormodus gir deg muligheten til å redigere innstillingene for ett sett med VR-briller ved hjelp av en PIN-kode. Hvert enkelt sett med VR-briller kan konfigureres og endre i Enhetsbehandling.

Administratormodus gir administratorer muligheten til å justere innstillinger lokalt for individuelle VR-briller. Dette kan være nyttig hvis brukeren bruker VR-brillene aktivt, men må tilpasse en innstilling. Du kan få tilgang til administratormodus i VR ved å skrive inn en allerede opprettet firesifret PIN-kode.

Slik aktiverer du administratormodus:

1. Velg VR-brillene eller VR-brillegruppen du vil aktivere administratormodus for, på siden Enhetsgruppe.

2. Klikk på Innstillinger-fanen på undermenyen til høyre.

3. Klikk på Administratormodus-bryteren for å aktivere den.

4. Opprett en firesifret PIN-kode.

5. Når du er ferdig, trykker du på X øverst til høyre på undermenyen for å lagre innstillingene og lukke menyen.

Husk å fortelle PIN-koden til de andre administratorene, slik at de kan justere innstillinger lokalt på VR-briller etter behov.

Du kan justere innstillinger for individuelle VR-briller lokalt i administratormodus.

Slik aktiverer du administratormodus:

1. Slå på VR-brillene.

2. Velg Se alle på menyen nederst.

3. Når du blir bedt om det, skriver du inn PIN-koden for administratormodus med PIN-tastaturet i VR.

• Standar PIN-kode for administratormodus er 1234. Du kan når som helst oppdatere PIN-koden for administratormodus i innstillingspanelet i Enhetsbehandling.

4. Når du har skrevet inn PIN-koden for administratormodus, kan du justere VR-brillenes innstillinger lokalt. Når du er ferdig, velger du den blå knappen for administratormodus på verktøylinjen nederst for å avslutte administratormodus.