Ylläpitäjätilan käyttö

Ylläpitäjätilassa voit muokata yksittäisten virtuaalilasien asetuksia käyttämällä PIN-koodia. Kunkin virtuaalilasien PIN-koodin voi määrittää ja vaihtaa laitehallinnassa.

Ylläpitäjätilassa ylläpitäjät voivat muuttaa paikallisesti yksittäisten virtuaalilasien asetuksia. Tämä voi olla hyödyllistä, jos käyttäjä käyttää aktiivisesti virtuaalilaseja, mutta hänen asetuksiaan on muutettava. Ylläpitäjätilan pääsee VR:ssä syöttämällä määritetyn nelinumeroisen PIN-koodin.

Voit ottaa ylläpitäjätilan käyttöön seuraavasti:

1. Valitse Laitekalusto-sivulla virtuaalilasit tai virtuaalilasien ryhmä, joiden osalta haluat ottaa käyttöön ylläpitäjätilan.

2. Klikkaa Asetukset-välilehteä oikealla avautuvasta valikosta.

3. Klikkaa Ylläpitäjätila-kytkin päälle.

4. Luo nelinumeroinen PIN-koodi.

5. Kun olet valmis, klikkaa X avautuvan valikon oikeassa yläkulmassa asetusten tallentamista ja valikosta poistumista varten.

Muista kertoa PIN-koodi muille ylläpitäjille, jotta he voivat tarvittaessa muuttaa virtuaalilasien asetuksia paikallisesti.

Yksittäisten virtuaalilasien asetuksia voi muuttaa paikallisesti ylläpitäjätilassa.

Voit siirtyä ylläpitäjätilaan seuraavasti:

1. Ota virtuaalilasit käyttöön.

2. Valitse alavalikosta Näytä kaikki.

3. Syötä pyydettäessä ylläpitäjätilan PIN-koodi käyttämällä VR:n numeronäppäimistöä.

• Oletusarvoinen ylläpitäjätilan PIN-koodi on 1234. Voit päivittää ylläpitäjätilan PIN-koodin milloin tahansa laitehallinnan asetuspaneelista.

4. Kun olet syöttänyt ylläpitäjätilan PIN-koodin oikein, voit muuttaa virtuaalilasien asetuksia paikallisesti. Kun olet valmis, valitse sininen ylläpitäjätilan painike alareunan työkalupalkista ylläpitäjätilasta poistumiseksi.