Brug af administratortilstand

Med administratortilstand kan du redigere indstillingerne for et individuelt headset ved brug af en pinkode. Pinkoden for hvert enkelt headset kan opsættes og ændres fra Enhedsadministrator.

Med administratortilstand kan administratorer tilpasse indstillinger lokalt for individuelle headsets. Det kan være nyttigt, hvis en bruger anvender et headset aktivt, men har brug for at tilpasse en indstilling. Administratortilstand kan åbnes fra in-VR ved at angive en firecifret pinkode.

Sådan aktiverer du administratortilstand:

1. Fra siden Enhedsgruppe skal du vælge det headset eller den gruppe af headsets, du vil aktivere administratortilstand for.

2. Klik på fanen Indstillinger i højre genvejsmenu.

3. Klik på Administratortilstand for at aktivere det.

4. Opret en firecifret pinkode.

5. Når du er færdig, skal du trykke på X øverst til højre i menuen for at gemme indstillingerne og lukke menuen.

Husk, at fortælle de andre administratorer, hvad pinkoden er, så de kan tilpasse indstillinger lokalt på hvert enkelt headset efter behov.

Tilpasning af indstillinger til individuelle headsets kan udføres i administratortilstand.

Sådan åbner du administratortilstand:

1. Tænd headsettet.

2. Vælg Se alle i menuen nederst.

3. Angiv pinkoden for administratortilstand ved hjælp af VR-pin pad, når du bliver bedt om det.

• Standardpinkoden for administratortilstand er 1234. Du kan opdatere din pinkode for administratortilstand når som helst fra indstillingspanelet i Enhedsadministrator.

4. Når du har angivet pinkoden for administratortilstand, kan du tilpasse headset-indstillingerne lokalt. Når du er færdig, skal du vælge den blå knap for administratortilstand på den nederste værktøjslinje for at lukke administratortilstand.