Kendte problemer

Frigivelse af Oculus for Business, november 2021

Kendte problemer i version 29.0

Kendte problemer med løsninger

• Castingfunktionen i Oculus for Business er ikke kompatibel med Google Chrome v.98.0.4758.102 eller senere. Brug ældre versioner af Google Chrome for at fortsætte med at caste med dit Oculus for Business-headset. Se venligst denne Google-supportside for vejledning i, hvordan du nedgraderer din Chrome-version.

• Hvis brugere fjerner en app fra headsettet via ITAP, vil appen ikke blive fjernet fra appbiblioteket, før der anvendes en opdatering i administratortilstand.

• AUI V1 med boblemiljøet vil muligvis blive vist efter klargøring af et headset. For at afhjælpe dette skal brugere aktivere administratortilstand og vælge knappen "Se efter opdateringer".

• Hvis brugeren justerer deres Vagtsystem, mens vedkommende er i en kioskapp, kan miljøet blive vist som helt sort. Genstart headsettet, eller forsøg at indstille Vagtsystem igen for at gendanne.

• Det lykkes måske ikke at fortsætte casting i andet forsøg, efter headsettet har været inaktivt i 15 sekunder. For at gendanne det skal du genstarte headsettet og forsøg at caste igen.

• Hvis håndsporing er aktiveret i ITAP, vil brugeren se meddelelsen "Skift til controllere", efter vedkommende har forsøgt at genstarte appen ved brug af controllere. Vælg knappen "Fortsæt" med controllerne for at afvise meddelelsen og fortsætte med appoplevelsen.

• I headsettet vises oplevelsen stadig, efter headsettet er fjernet fra brugerens hoved. Der vil blive vist en sort castingskærm efter 15 sekunder.

• Brugere vil ikke kunne afvise meddelelsen om at skifte til controllere inde fra en indlæst kioskapp, hvis håndsporing er aktiveret. Afvis meddelelsen ved hjælp af controllere for at fortsætte oplevelsen i appen.

• Hvis en bruger forlader sit vagtsystem, mens omgivelseskamera on demand er aktiveret, vil vedkommende se et helt sort miljø. Genstart headsettet for at gendanne.

• Hvis en app er sat på pause, og wi-fi-panelet er startet, vil AUI forsvinde. Tryk på Oculus-knappen på højre controller for at få det vist igen.

Kendte problemer uden aktuelle løsninger

• Ikke-indlæste fokusopmærksomme apps vil vise Oculus-logoet som en pladsholder på pauseskærmen.

• Brugere kan ikke rulle igennem rullelisten for lageradministration med controllerne.

• USB-fejlfinding er aktiveret på headsets, når den er vist som deaktiveret i ITAP.

• Hvis Vagtsystem er deaktiveret, vil omgivelseskameraet ikke blive vist, mens controllerne parres.

Rettelser og kendte problemer med Enhedsadministrator for mobil

Generelle rettelser for v29

• Det er muligt for en bruger at tilknytte den forkerte 3P MDM på siden Apps i Enhedsadministrator. Fra og med v29 vil Enhedsadministrator vise statussen "Fejl i angivelse af enhedsejer".

• Bekræftelsesmeddelelsen for slukning eller genstart af headsettet vil ikke blive vist, hvis strømknappen holdes nede under tilmelding.

• Meddelelserne "Tillad adgang til data" og "Tillad USB-fejlfinding" vil ikke blive vist, hvis de vælger under tilmelding.

• MDM-panelet vil nu automatisk starte ved den første opstart af headsettet efter udrulning af 3P MDM.

• Apps, som er føjet til et headset fra tredjeparts-MDM'en, vil ikke længere være blokeret, hvis brugeren har deaktiveret "Aktiver sideloadede apps" i Enhedsadministrator.

• Wi-fi-panelet vil nu blive vist, hvis det vælges under tilmelding.

• Meddelelsen "Tillad USB-fejlfinding" vil nu kun blive vist én gang.

Rettelser af Workspace ONE for v29

• Workspace ONE-appen vil ikke længere blive tvangslukket, når brugeren vælger "Færdig" efter at have valgt typen af låseskærmsnotifikation.

• Hvis headsettet flyttes til en anden ITAP-gruppe under valg af pinkode, vil brugeren ikke længere blive efterladt i et sort miljø.

• Brugere kan nu justere Vagtsystem, hvis de ikke har fuldført tilmeldingen.

Ret et kendt problem for Workspace ONE

Hvis du oplever et kendt problem, der er anført nedenfor, for Workspace ONE, skal du genstarte headsettet.

• Sendes til et panel om "Datadeling" efter tilmelding af headsettet. Klik på en knap mærket med "Accepter" for at fortsætte. På dette tidspunkt sidder de måske fast ved en indlæsningsskærm.

• Kan ikke starte en app efter tilmelding i Workspace ONE.

• Sidder fast på en indlæsningsskærm, efter Workspace ONE-appen genstartes, før der er oprettet forbindelse til internettet.

• Sidder fast i et mørkt miljø efter at have valgt "Ja" på panelet "Du skal starte forfra og indtaste dine oplysninger igen, hvis du annullerer" under tilmelding.

• Sidder fast på et tomt Workspace ONE-panel efter at have klikket op One Hub-appen i appbiblioteket, mens appen allerede er åben.

• Login mislykkes eller går i stå, efter loginskærmen lukkes.

Generelle rettelser for alle MDM'er

• Fejlen med beskeden "Android-gendannelse" vises i headsettet, mens headsettet opdateres. MDM-autoriteten blev ændret for headsettet i Enhedsadministrator. Tryk på knappen Vol- og Vol+ for at navigere i menuen. Fremhæv Nulstilling til fabriksindstillingerne, og tryk på strømknappen for at vælge muligheden.

• Brug af 3P MDM på et privat netværk, som kræver certifikater i stedet for en kombination af SSID og adgangskode er mulig, men understøttes ikke. Hvis du forsøger dette, skal du kontakte din sikkerheds-/IT-afdeling for at bekræfte, at brugernavnet er gyldigt og har det rette niveau af tilladelser.

• Et headset kan muligvis forsvinde fra Enhedsadministrator, når man skifter fra en tredjeparts-MDM tilbage til Oculus-enhedsadministrator som MDM. Dette vil ske under klargøring. Hvis dette sker, skal du bruge Oculus for Business-appen til Android til at klargøre enheden igen. Den bør dukke op i Enhedsadministrator igen.

• Hvis brugeren går tilbage ud af skærmen for opsætning af notifikationer efter at have indstillet en pinkode, bliver brugeren ført til 3P MDM-startsiden, ikke begyndelsen af processen for indstilling af pinkoden. Hvis du har brug for at indstille/nulstille pinkoden for en enhed, der administreres af en 3P MDM, foreslår vi, at du bruger webkonsollen til den 3P MDM, du brugte.

• 3P MDM-apps vises ikke i appbiblioteket. Dette kan opstå, når et headset, der er tilmeldt i en 3P MDM, flyttes til en gruppe med Enhedsadministrator, hvor Sideloadede apps vises. Indstil Sideloadede apps til aktiveret.

• Hvis administratortilstand er aktiveret, vil en bruger kunne starte andre apps, før tilmelding af headsettet i en tredjeparts-MDM er fuldført.

• Selvom en bruger er tilmeldt og har opsat en enheds pinkode, sendes vedkommende tilbage til panelet for opsætning af enhedens pinkode i headsettet. Den primære årsag til dette er, når et headset flyttes fra "Alle enheder" til en gruppe eller omvendt. Indtast enhedens valgte pinkode igen. Prøv ikke at flytte enheder mellem grupper, medmindre det er nødvendigt.

Kendte problemer med MobileIron Go

• Quest 2-enheder rapporteres som "Quest" i enhedsoplysningerne i MobileIron Go-appen.

• Under tilmelding kan notifikationsteksten på låseskærmen fremstå meget mørk for andre poster en "Vis ikke notifikationer". Vælg "Vis ikke notifikationer".

• I nogle situationer vil et headsets status ikke vise "Fejl i angivelse af enhedsejer", når en 3P MDM er blevet indstillet til den forkerte app. Hvis du har problemer med at indstille en 3P MDM som MDM-autoritet, skal du kontrollere, om du har tilknyttet den korrekte app i Enhedsadministrator på siden Apps.

• Knappen "Fortsæt" vises ikke på tilmeldingssiden i MobileIron Go. Brug joysticket på controlleren til at rulle ned.

Kendte problemer med Workspace ONE

• I nogle situationer ændres headsettets pinkode ikke, når den ændres fra Workspace ONE-webkonsollen. Hvis dette sker, skal du låse headsettet fra webkonsollen, og derefter få brugeren til at tage headsettet på og låse det op. På dette tidspunkt burde det begynde at acceptere en pinkodeændring fra webkonsollen.

• Når man flytter et headset, som er tilmeldt i Workspace ONE, ind i og ud af grupper i Enhedsadministrator, kan enhedens låsepinkode nogle gange sætte sig fast. Brug Workspace ONE-webkonsollen for at ændre enhedspinkoden på headsettet.

• Når man har frameldt headsettet fra Workspace ONE, vil brugeren med headsettet på befinde sig i et helt mørkt miljø med tre prikker svævende foran sig. Brugeren skal trykke på Oculus-knappen på den højre controller. Dette bør bringe brugeren tilbage til det korrekte miljø.

• I nogle situationer vises statussen under Enhedsadministrator for mobil for et headset i Enhedsadministrator ikke som "Installeret", efter der er tildelt en tredjeparts-MDM. Hvis dette sker, kan du prøve følgende:

• Prøv at klargøre headsettet igen med Oculus for Business-appen.

• Sørg for at opdatere siden Enhedsadministrator, da statussen ikke vil blive opdateret uden.

• Kig på headsettet, og bekræft, at det ikke sidder fast på en "Opsætter"-besked.

• Hvis beskeden for statussen nævner en fejl, eller den stadig ikke siger Installeret, skal du indstille MDM-autoritet tilbage til Oculus-enhedsadministrator. Bekræft derefter i headsettet, at Enterprise UX indlæses helt. Når det er bekræftet, at Oculus-enhedsadministrator fungerer, skal du skifte MDM-autoritet til 3P MDM'en og forsøge tilmelding.

• I den seneste build åbner Workspace ONE-app-panelet automatisk i natindstilling. Hvis brugeren ikke bryder sig om dette, kan det deaktiveres i indstillingerne efter tilmelding.

Frigivelse af Oculus for Business, juni 2021

Kendte problemer i version 28.0

Vi er ved at undersøge følgende problemer og arbejder på at løse dem i fremtidige opdateringer:

Kendte problemer med løsninger

• Fejlen "Opsætningen er ikke fuldført" vises under klargøring af enheden. Hvis dette sker, skal du vente et par timer for at se, om den forsvinder. Hvis den ikke gør:

1. Nulstil headsettet til fabriksindstillingerne.

2. Når enheden slukkes, skal du trykke og holde på knappen til dæmpning af lydstyrken og strømknappen, indtil du ser en menu komme frem.

3. Vælg muligheden for at nulstille til fabriksindstillingerne.

4. Når enheden nulstilles, skal du tage headsettet på og slutte det til din tilgængelige wi-fi-forbindelse.

5. Når du har oprettet forbindelse til wi-fi, begynder Oculus-introduktionsvideoen. Under videoen vil dit headset nulstille sig og installere Enterprise-softwaren.

• Startsidemiljøet fremstår sort, hvis en app er blevet lukket, efter man har forladt og er vendt tilbage til Vagtsystem-området. Hvis dette sker, skal du åbne den lukkede app igen.

• Det lykkes ikke at parre den anden controller, når du valgte "Næste controller" under controller-parring. Hvis dette sker, skal du parre den anden controller separat.

• Hvis headsettet efterlades inaktivt, mens det caster, og går i dvaletilstand, kan skærmen være sort, når castingen genoptages. Hvis dette sker, skal du genstarte headsettet.

• Sideloadede apps, der er slettet fra headsettet, vises ikke som slettede. Hvis dette sker, skal du lade headsettet gå i inaktiv tilstand og derefter vække det fra dvaletilstanden.

• Apps, som er blevet fjernet fra Enhedsadministrator, vises stadig i headsettet. Hvis dette sker, skal du genstarte headsettet.

• Hvis du skifter fra en app, der understøtter håndsporing, til en app, der ikke understøtter håndsporing, vises meddelelsen "Skift til hænder". Hvis dette sker, skal du lukke begge apps helt, før du genstarter den app, der ikke understøtter håndsporing.

Kendte problemer uden aktuelle løsninger

• Hvis man sætter en app med fokusoverlejring aktiveret på pause, vises der et Oculus-pladsholderbillede på pausepanelet i stedet for et screenshot eller en miniature i appen.

• Hvis man tegner et stort Vagtsystem-område, fungerer værktøjet på en uventet måde.

• Apps, der er installeret i Enhedsadministrator, vises i appbiblioteket i stedet for under Ukendte kilder.

• Omgivelseskameraet vises ikke, mens controllerne parres, hvis Vagtsystem er deaktiveret.

• Lyden i vejledningen om håndsporing afspilles ikke, når vejledningen startes.

• Apps med lange navne blokerer for "Afslut"-knappen i VR.