Så här spelar du in video från ditt Oculus for Business-headset:

1. Tryck på på den högra Touch-kontrollen för att öppna huvudmenyn.

2. Välj Delning och sedan Spela in video.

En röd punkt visas i VR för att indikera att inspelningen har börjat.

Obs! Ljud från headsetets mikrofon kommer att spelas in i videon såvida du inte inaktiverar mikrofonen.

Stoppa inspelningen så här:

1. Tryck på på den högra Touch-kontrollen för att öppna huvudmenyn.

2. Välj Delning och sedan Spela in video.

Obs! Du måste ansluta headsetet till en dator för att kunna se eller dela alla videor du spelar in.