Når du velger VR-briller på dashbordet Enhetsgruppe, vises Oversikt-informasjonen, inkludert følgende:

• Enhetsstatus

• Ikke konfigurert: VR-brillene er klare for aktivering, men har ikke gått gjennom aktiveringsprosessen ennå (Enhetsoppsett-appen).

• Aktiv: Tilkoblet i løpet av de siste 24 timene.

• Frakoblet / ikke rapportert: Har ikke vært tilkoblet i løpet av de siste 24 timene.

• Lisensen er utløpt: Enheten har ingen aktiv lisens og kan ikke brukes.

• Lisensen utløper om XX: Nedtelling til lisensen utløp innenfor 30 dager.

• OS-oppdatering er tilgjengelig: Enheten bruker et eldre operativsystem enn det som er tilgjengelig.

• OS-versjon

• VR-brillenes batterinivå

• Kontrollernes batterinivå

• Wi-Fi-nettverk

• Andre konfigurerte Wi-Fi-nettverk

• Sist oppdatert

• Kontrollernes ID-numre

• Kontrollerstatus