Een app instellen op je Oculus for Business-headset:

1. Klik in Apparaatbeheer op Apparaatgroep.

2. Klik op de headset of groep headsets waarop je een app wilt instellen en klik op Apps.

3. Klik op Toevoegen en selecteer in het vervolgkeuzemenu de app die je wilt instellen.

4. Klik op App toevoegen.

Volg deze stappen om problemen met het instellen van apps op te lossen:

1. Start de headset opnieuw op om te synchroniseren met Apparaatbeheer. Het downloaden van de app hoort dan te starten.

2. Controleer de headset regelmatig terwijl het downloaden van de app wordt voltooid. De downloadtijd kan afhankelijk zijn van de grootte en de internetsnelheid. Als er nog steeds geen tekenen zijn van de app, start je de headset nogmaals opnieuw op. Na het downloaden moet de installatie van de app beginnen.

3. Bevestig dat de app is gedownload en op je headset is geïnstalleerd.