Slik ruller du ut en app til Oculus for Business-VR-briller:

1. I Enhetsbehandling klikker du på Enhetsflåte.

2. Klikk på VR-brillene eller gruppen av VR-briller du vil rulle ut appen til, og klikk deretter på Apper.

3. Klikk på Legg til, og velg appen du vil rulle ut, på rullegardinmenyen.

4. Klikk på Legg til app.

For feilsøking av apputrulling kan du prøve dette:

1. Start VR-brillene på nytt for å synkronisere med Enhetsbehandling. Da skal appen begynne å lastes ned.

2. Sjekk VR-brillene med jevne mellomrom mens appen lastes ned. Nedlastingstiden kan avhenge av størrelsen og internetthastigheten. Hvis det fremdeles ikke er tegn til appen, starter du VR-brillene på nytt igjen. Da skal installasjonen av appen begynne hvis den er ferdig nedlastet.

3. Bekreft at appen er lastet ned og installert på VR-brillene.