Voit ottaa sovelluksen käyttöön Oculus for Business -virtuaalilaseissa seuraavasti:

1. Klikkaa laitehallinnassa Laitekalusto.

2. Klikkaa virtuaalilaseja tai virtuaalilasien ryhmää, joissa haluat ottaa sovelluksen käyttöön, ja klikkaa sitten Sovellukset.

3. Klikkaa Lisää ja valitse sitten haluamasi sovellus avattavasta valikosta.

4. Klikkaa Lisää sovellus.

Jos sovelluksen käyttöönotossa on ongelmia, kokeile seuraavia toimenpiteitä:

1. Käynnistä virtuaalilasit uudelleen, jotta ne synkronoituvat laitehallinnan kanssa, minkä jälkeen sovelluksen latauksen pitäisi alkaa.

2. Tarkista virtuaalilasit säännöllisesti sillä välin, kun sovellus latautuu. Lataamisaika voi riippua sovelluksen koosta ja Internet-yhteyden nopeudesta. Jos et vieläkään näe merkkejä sovelluksesta, käynnistä virtuaalilasit vielä kerran uudelleen. Tämän pitäisi käynnistää sovelluksen asennus, jos sovellus on ladattu kokonaan.

3. Vahvista, että sovellus on ladattu ja asennettu virtuaalilaseihin.