Sådan installerer du en app på dit Oculus for Business-headset:

1. Gå til Enhedsadministrator, og klik på Enhedsgruppe.

2. Klik på headsettet eller gruppen af headsets, som du vil installere en app på, og klik så på Apps.

3. Klik på Tilføj, og vælg den app, du vil installere, i rullemenuen.

4. Klik på Tilføj app.

Du kan foretage fejlfinding af appinstallationen ved at prøve disse trin:

1. Genstart headsettet for at starte en synkronisering med Enhedsadministrator. Så skulle appen gerne begynde at downloade.

2. Tjek headsettet regelmæssigt, mens appen afslutter downloadet. Tiden, det tager at downloade, kan afhænge af størrelse og internethastighed. Hvis der stadig ikke er tegn på appen, genstarter du headsettet igen. Det skal gerne starte installationen af appen, hvis downloadet er afsluttet.

3. Bekræft, at appen er downloadet og installeret på dit headset.