Groepen

Groepen zijn door een beheerder gedefinieerde blokken met headsets die dezelfde apps, configuratie en instellingen delen. Met groepen kun je op een efficiënte manier voor meerdere headsets tegelijk alles instellen, wijzigingen doorvoeren en updates beheren.

Door headsets aan een groep toe te voegen, kun je de bijbehorende apps, instellingen en configuraties beheren en behouden. Headsets kunnen slechts aan één groep worden toegevoegd en kunnen na het toevoegen niet meer afzonderlijk worden beheerd.

Een headset aan een groep toevoegen:

1. Klik in Apparaatbeheer op Apparaatgroep.

2. Klik op Alle apparaten, vervolgens op Apparaten groeperen en daarna op de groep waaraan je een headset wilt toevoegen.

3. Schakel het selectievakje naast de headset in, klik op Toewijzen aan groep en vervolgens op Verplaatsen naar nieuwe groep.

Een headset uit een groep verwijderen:

1. Klik in Apparaatbeheer op Apparaatgroep.

2. Klik op de groep waartoe de headset momenteel behoort, klik vervolgens op Apparaten groeperen en daarna op Alle apparaten.

3. Schakel het selectievakje naast de headset in, klik op Toewijzen aan Alle apparaten en vervolgens op Apparaten verplaatsen.

Een groep headsets verwijderen:

1. Klik in Apparaatbeheer op Apparaatgroep.

2. Klik op Apparaten groeperen.

3. Licht de groep uit die je wilt verwijderen en klik op Delete..

4. Klik op Bevestigen om het verwijderen van de groep te voltooien.