Grupper

Grupper er administratordefinerte samlinger av VR-briller som deler samme apper, oppsett og innstillinger. Grupper gir deg muligheten til å konfigurere, implementere endringer for og administrere oppdateringer for flere VR-briller samtidig.

Du kan gjøre det enklere å administrere og vedlikeholde VR-brillenes apper, innstillinger og konfigurasjoner ved å legge til VR-brillene i grupper. VR-briller kan bare tilhøre én gruppe, og når de er lagt til, kan de ikke administreres enkeltvis.

Slik legger du til VR-briller i en gruppe:

1. I Enhetsbehandling klikker du på Enhetsgruppe.

2. Klikk på Alle enheter, Gruppeenheter og deretter på gruppen du vil tilføye VR-brillene i.

3. Merk av ved siden av VR-brillene, klikk på Tilordne til gruppe, og klikk på Flytt til en ny gruppe.

Slik fjerner du VR-briller fra en gruppe:

1. I Enhetsbehandling klikker du på Enhetsgruppe.

2. Klikk på gruppen VR-brillene befinner seg i, klikk på Gruppeenheter, og klikk på Alle enheter.

3. Merk av i boksen ved siden av VR-brillene, klikk på Tilordne til alle enheter, og klikk på Flytt enheter.

Slik sletter du en VR-brillegruppe:

1. I Enhetsbehandling klikker du på Enhetsgruppe.

2. Klikk på Gruppeenheter.

3. Fremhev gruppen du vil slette, og klikk på Delete..

4. Klikk på Bekreft for å fullføre slettingen av gruppen.