PIN-koden för Administratörsläget kan ses eller uppdateras när som helst från avsnittet Device Fleet på din översikt i Enhetshanteraren.

Gör så här för att se eller ändra din PIN-kod:

1. Klicka på Enhetsgrupp i Enhetshanteraren.

2. Sök efter det headset som du vill uppdatera och välj det, och klicka sedan på fliken Inställningar på flikmenyn.

3. Under PIN-kodsinställningar ser du din aktuella PIN-kod.

4. För att ändra din PIN-kod tar du bort det aktuella numret, anger en ny fyrsiffrig PIN-kod och klicka sedan på Spara.