Je kunt de pincode van de beheerdersmodus op elk moment bekijken of bijwerken in het gedeelte Apparaatgroep van het Apparaatbeheer-dashboard.

Je pincode bekijken of wijzigen:

1. Klik in Apparaatbeheer op Apparaatgroep.

2. Zoek de headset die je wilt bijwerken en selecteer deze. Klik vervolgens in het vervolgkeuzemenu op het tabblad Instellingen.

3. Onder Instellingen voor pincode zie je de huidige pincode staan.

4. Als je de pincode wilt wijzigen, verwijder je het bestaande nummer, voer je een nieuwe pincode van 4 cijfers in en klik je op Opslaan.