Du kan se eller oppdatere PIN-koden for administratormodus når som helst fra Enhetsgruppe-delen i dashbordet i Enhetsbehandling.

Slik kan du se eller endre PIN-koden din:

1. I Enhetsbehandling klikker du på Enhetsgruppe.

2. Finn VR-brillene du vil oppdatere, og velg dem, og klikk deretter på Innstillinger-fanen fra menyen.

3. Under PIN-kodeinnstillinger ser du den nåværende PIN-koden.

4. Du kan endre PIN-koden ved å slette det nåværende nummeret, skrive inn en ny firesifret PIN-kode og klikke på Lagre.