Voit tarkastella ylläpitäjätilan PIN-koodia tai päivittää sen milloin tahansa laitehallintapaneelin Laitekalusto-osiossa.

Voit tarkastella PIN-koodia tai vaihtaa sen seuraavasti:

1. Klikkaa laitehallinnassa Laitekalusto.

2. Etsi virtuaalilasit, jotka haluat päivittää, ja valitse ne ja klikkaa sitten Asetukset-välilehteä avautuvasta valikosta.

3. Näet nykyisen PIN-koodin kohdassa PIN-koodin asetukset.

4. Voit vaihtaa PIN-koodia poistamalla nykyisen numeron, syöttämällä uuden nelinumeroisen PIN-koodin ja klikkaamalla Tallenna.