Pinkoden for administratortilstand kan til enhver tid ses eller opdateres fra afsnittet Enhedsgruppe i kontrolpanelet i Enhedsadministrator.

Sådan ser eller skifter du din pinkode:

1. Gå til Enhedsadministrator, og klik på Enhedsgruppe.

2. Find det headset, du gerne vil opdatere, og vælg det. Klik derefter på fanen Indstillinger i rullemenuen.

3. Under Pinkodeindstillinger kan du se din aktuelle pinkode.

4. For at ændre din pinkode skal du slette det nuværende nummer, indtaste en ny pinkode på fire cifre og klikke på Gem.