Using Headset Modes

Admin Mode

Admin Mode allows anyone with admin access to adjust settings locally on individual headsets.

Administratormodus gir administratorer muligheten til å justere innstillinger lokalt for individuelle VR-briller. Dette kan være nyttig hvis brukeren bruker VR-brillene aktivt, men må tilpasse en innstilling. Du kan få tilgang til administratormodus i VR ved å skrive inn en allerede opprettet firesifret PIN-kode.

Slik aktiverer du administratormodus:

1. Velg VR-brillene eller VR-brillegruppen du vil aktivere administratormodus for, på siden Enhetsgruppe.

2. Klikk på Innstillinger-fanen på undermenyen til høyre.

3. Klikk på Administratormodus-bryteren for å aktivere den.

4. Opprett en firesifret PIN-kode.

5. Når du er ferdig, trykker du på X øverst til høyre på undermenyen for å lagre innstillingene og lukke menyen.

Husk å fortelle PIN-koden til de andre administratorene, slik at de kan justere innstillinger lokalt på VR-briller etter behov.

Du kan se eller oppdatere PIN-koden for administratormodus når som helst fra Enhetsgruppe-delen i dashbordet i Enhetsbehandling.

Slik kan du se eller endre PIN-koden din:

1. I Enhetsbehandling klikker du på Enhetsgruppe.

2. Finn VR-brillene du vil oppdatere, og velg dem, og klikk deretter på Innstillinger-fanen fra menyen.

3. Under PIN-kodeinnstillinger ser du den nåværende PIN-koden.

4. Du kan endre PIN-koden ved å slette det nåværende nummeret, skrive inn en ny firesifret PIN-kode og klikke på Lagre.

Kiosk Mode

Kiosk Mode enables a greater degree of control over the in-VR experience for a company's employees or end users. As an admin, you can use Kiosk Mode to ensure that the headsets will only be used as intended, such as for training or other Oculus for Business enabled app experiences.

Slik aktiverer du kioskmodus:

1. I Enhetsbehandling klikker du på Enhetsgruppe.

2. Klikk på VR-brillene eller gruppen av VR-briller du vil aktivere kioskmodus for, og klikk deretter på Innstillinger.

3. Klikk på ved siden av Kioskmodus, og velg .

4. Velg appen du vil aktivere kioskmodus for, på rullegardinmenyen, og klikk på Lagre.

Kioskmodus aktiveres på de valgte VR-brillene etter at de har blitt synkronisert med Enhetsbehandling. Du kan innlede synkronisering ved å starte VR-brillene på nytt.

Når kioskmodus er aktivert, har du tilgang til innstillinger som lysstyrke, volum og tilbakestilling av VR-brillevisningen.

Innstillinger som å bytte Wi-Fi-nettverk, åpne nye apper og ta skjermbilde krever godkjennelse fra en administrator.