Using Headset Modes

Admin Mode

Admin Mode allows anyone with admin access to adjust settings locally on individual headsets.

Ylläpitäjätilassa ylläpitäjät voivat muuttaa paikallisesti yksittäisten virtuaalilasien asetuksia. Tämä voi olla hyödyllistä, jos käyttäjä käyttää aktiivisesti virtuaalilaseja, mutta hänen asetuksiaan on muutettava. Ylläpitäjätilan pääsee VR:ssä syöttämällä määritetyn nelinumeroisen PIN-koodin.

Voit ottaa ylläpitäjätilan käyttöön seuraavasti:

1. Valitse Laitekalusto-sivulla virtuaalilasit tai virtuaalilasien ryhmä, joiden osalta haluat ottaa käyttöön ylläpitäjätilan.

2. Klikkaa Asetukset-välilehteä oikealla avautuvasta valikosta.

3. Klikkaa Ylläpitäjätila-kytkin päälle.

4. Luo nelinumeroinen PIN-koodi.

5. Kun olet valmis, klikkaa X avautuvan valikon oikeassa yläkulmassa asetusten tallentamista ja valikosta poistumista varten.

Muista kertoa PIN-koodi muille ylläpitäjille, jotta he voivat tarvittaessa muuttaa virtuaalilasien asetuksia paikallisesti.

Voit tarkastella ylläpitäjätilan PIN-koodia tai päivittää sen milloin tahansa laitehallintapaneelin Laitekalusto-osiossa.

Voit tarkastella PIN-koodia tai vaihtaa sen seuraavasti:

1. Klikkaa laitehallinnassa Laitekalusto.

2. Etsi virtuaalilasit, jotka haluat päivittää, ja valitse ne ja klikkaa sitten Asetukset-välilehteä avautuvasta valikosta.

3. Näet nykyisen PIN-koodin kohdassa PIN-koodin asetukset.

4. Voit vaihtaa PIN-koodia poistamalla nykyisen numeron, syöttämällä uuden nelinumeroisen PIN-koodin ja klikkaamalla Tallenna.

Kiosk Mode

Kiosk Mode enables a greater degree of control over the in-VR experience for a company's employees or end users. As an admin, you can use Kiosk Mode to ensure that the headsets will only be used as intended, such as for training or other Oculus for Business enabled app experiences.

Voit ottaa kioskitilan käyttöön seuraavasti:

1. Klikkaa laitehallinnassa Laitekalusto.

2. Klikkaa virtuaalilaseja tai virtuaalilasien ryhmää, joiden osalta haluat ottaa käyttöön kioskitilan, ja klikkaa sitten Asetukset.

3. Klikkaa kioskitilan vieressä ja valitse sitten Päällä.

4. Valitse avattavasta valikosta sovellus, jonka osalta haluat ottaa käyttöön kioskitilan, ja klikkaa sitten Tallenna.

Kioskitila otetaan käyttöön valituissa virtuaalilaseissa sen jälkeen, kun ne on synkronoitu laitehallinnan kanssa. Virtuaalilasien käynnistäminen uudelleen käynnistää synkronoinnin.

Kun kioskitila on otettu käyttöön, käytettävissä olevia asetuksia ovat esimerkiksi kirkkauden, äänenvoimakkuuden ja virtuaalilasien näkymän nollaus.

Wi-Fi-verkkojen vaihtaminen, uusien sovellusten käynnistäminen, näyttökuvan ottaminen ja muut vastaavat asetukset edellyttävät ylläpitäjän hyväksyntää.