Ja, du kan komma åt ditt konto från flera telefoner, men det är bättre att varje telefon använder unika inloggningsuppgifter. Vi rekommenderar att du skapar och använder en extra administratör för varje telefon som du vill använda för att konfigurera dina headset.

Gör så här om du behöver lägga till fler administratörer för Device Manager:
  1. Klicka på Personer högst upp i Device Manager.

2. Skriv personens namn eller e-postadress i sökfältet under Lägg till administratör.

3. Leta efter deras namn i rullgardinsmenyn och välj lägg till i Device Manager.

Så här lägger du till appen för enhetskonfiguration i flera telefoner:
  1. Klicka på Ladda ned appen för enhetskonfiguration från Device Managers Device Fleet-sida.

2. Ange en annan administratörs e-postadress för att skicka en länk till denne för att ladda ned appen för enhetskonfiguration.

3. När de får e-postmeddelandet med nedladdningslänken ber du varje administratör ladda ned appen till en Samsung s10-, Google Pixel 2- eller Google Pixel 3-telefon.

4. När appen har laddats ned startar du appen för enhetskonfiguration och ber administratören logga in på appen med samma konto som de använder för Device Manager.