Ja, je kunt je account openen op meerdere telefoons, maar je moet dan andere aanmeldgegevens gebruiken voor elke telefoon. We raden je aan een extra beheerder aan te wijzen en te maken voor elke telefoon die je wilt gebruiken om je headsets in te stellen.

Aanvullende beheerders in Apparaatbeheer toevoegen:
  1. Klik bovenaan Apparaatbeheer op Mensen.

2. Typ de naam of het e-mailadres van de persoon in de zoekbalk onder Een beheerder toevoegen.

3. Zoek de naam in het vervolgkeuzemenu en selecteer Toevoegen aan Apparaatbeheer.

De Apparaatconfiguratie-app op meerdere telefoons installeren:
  1. Klik op de pagina Apparaatgroep in Apparaatbeheer op Apparaatconfiguratie-app downloaden.

2. Voer het e-mailadres van een andere beheerder in om hem of haar een link te sturen om de Apparaatconfiguratie-app te downloaden.

3. Elke beheerder die de e-mail met de downloadlink ontvangt, kan de app downloaden op een Samsung s10, Google Pixel 2 of Google Pixel 3.

4. Zodra de app is gedownload, start je de Apparaatconfiguratie-app en laat je de beheerder zich bij de app aanmelden met het account dat hij of zij ook gebruikt voor Apparaatbeheer.