Ja, du kan bruke kontoen din fra flere telefoner, men hver telefon bør bruke forskjellige innlogginger. Vi anbefaler å tilordne og opprette en ekstra administrator for hver telefon du vil bruke til å konfigurere VR-brillene.

Hvis du vil legge til flere administratorer for Enhetsbehandling?
  1. Klikk på Personer øverst i Enhetsbehandling.

2. Skriv inn navnet eller e-postadressen til personen i søkefeltet under Legg til en administrator.

3. Finn navnet til vedkommende i listen, og klikk på Legg til i Enhetsbehandling.

Slik legger du til Enhetsoppsett-appen på flere telefoner:
  1. Gå til Enhetsgruppe-siden i Enhetsbehandling, og klikk på Last ned Enhetsoppsett-appen.

2. Oppgi e-postadressen til en annen administrator for å sende vedkommende en lenke for å laste ned Enhetsoppsett-appen.

3. Når administratoren får e-posten med nedlastingslenken, må hver administrator laste ned appen til en Samsung s10-, Google Pixel 2- eller Google Pixel 3-telefon.

4. Når appen er lastet ned, starter du Enhetsoppsett-appen, og administratoren må logge inn på appen med den samme kontoen som vedkommende bruker for Enhetsbehandling.