Kyllä, voit käyttää tiliäsi useilla puhelimilla, mutta sinun kannattaa käyttää silloin eri käyttäjätunnusta kussakin puhelimessa. Suosittelemme nimeämään ja luomaan ylimääräisen ylläpitäjän jokaiselle puhelimelle, jota haluat käyttää virtuaalilasien määrittämisessä.

Voit lisätä ylimääräisiä laitehallinnan ylläpitäjiä seuraavasti:
  1. Klikkaa Ihmiset laitehallinnan yläreunassa.

2. Kirjoita henkilön nimi tai sähköpostiosoite hakupalkkiin kohdassa Lisää ylläpitäjä.

3. Etsi henkilö avattavasta luettelosta ja valitse Lisää laitehallintaan.

Voit lisätä Laitemääritys-sovelluksen useisiin puhelimiin seuraavasti:
  1. Avaa laitehallinnassa Laitekalusto-sivu ja klikkaa Lataa Laitemääritys-sovellus.

2. Kirjoita toisen ylläpitäjän sähköpostiosoite ja lähetä hänelle linkki Laitemääritys-sovelluksen lataamista varten.

3. Kun he saavat latauslinkin sisältävän sähköpostiviestin, pyydä kutakin ylläpitäjää lataamaan sovellus Samsung s10-, Google Pixel 2- tai Google Pixel 3 -puhelimelle.

4. Kun sovellus on ladattu, käynnistä Laitemääritys-sovellus ja pyydä ylläpitäjää kirjautumaan sisään sovellukseen käyttämällä samaa tiliä, jota hän käyttää laitehallinnassa.