Ja, du kan tilgå din konto fra flere telefoner, men du skal gøre det via forskellige loginoplysninger fra hver telefon. Vi anbefaler, at du tildeler og opretter en ekstra administrator for hver telefon, som du gerne vil bruge til at opsætte dine headsets.

Sådan tilføjer du yderligere administratorer for Enhedsadministrator:
  1. Klik på Personer øverst i Enhedsadministrator.

2. Skriv personens navn eller e-mail i søgefeltet under Tilføj en administrator.

3. Find deres navn i rullemenuen, og vælg føj til Enhedsadministrator.

Sådan tilføjer du appen Enhedsopsætning på flere telefoner:
  1. Fra siden Enhedsgruppe i Enhedsadministrator klikker du på Download appen Enhedsopsætning.

2. Indtast en anden administrators e-mailadresse for at sende dem et link til at downloade appen Enhedsopsætning.

3. Når de modtager en e-mail med downloadlinket, skal hver administrator downloade appen på en Samsung s10-, Google Pixel 2- eller Google Pixel 3-telefon.

4. Når appen er downloadet, skal du starte appen Enhedsopsætning og få administratoren til at logge på via den samme konto, som vedkommende bruger til Enhedsadministrator.