Ja. Eksemplene nedenfor representerer hvordan det kombinerte batterinivået til VR-brillene og Elite-reimen med batteri oppfører seg i ulike situasjoner.

• Hvis det interne batteriet til Quest 2 er fulladet, mens Elite-reimbatteriet fortsatt lades, viser statusindikatorene at enhetene lader.

• Når Elite-reimbatteriet kobles til på Quest 2-enheten, slås LED-lampen på VR-brillene på i fem sekunder.

• Hvis begge batteriene er fulladet, lyser LED-lampen grønt.

• Hvis Elite-reimen forsyner VR-brillene med strøm, lyser LED-lampen oransje.

Etter fem sekunder slås LED-lampen av for å spare strøm, med mindre Elite-reimen er koblet til på Quest 2-enhetens strømadapter og mottar strøm. I dette tilfellet vil LED-lampen fortsette å lyse.

• Quest 2-enheten bruker opp hele Elite-reimbatteriet før den begynner å bruke det interne batteriet.

• Hvis det kombinerte batterinivået til Quest 2 og Elite-reimbatteriet faller under 10 %, lyser LED-lampen på Quest 2-enheten rødt for å indikere lavt batteri. Den fortsetter å lyse rødt til det kombinerte batterinivået er over 10 % igjen, eller til VR-brillene slås av.