Kyllä. Alla olevista esimerkeistä näet, miten virtuaalilasien ja akullisen Elite-hihnan yhteinen akkutaso käyttäytyy eri tapauksissa.

• Jos Quest 2:n sisäinen akku on ladattu, mutta Elite-hihnan akku latautuu yhä, tilailmaisimet näyttävät, että laitteita ladataan.

• Kun akullinen Elite-hihna yhdistetään Quest 2:een, virtuaalilasien merkkivalo syttyy viideksi sekunniksi.

• Jos molemmat akut ovat täynnä, merkkivalo muuttuu vihreäksi.

• Jos Elite-hihna tarjoaa virtaa virtuaalilaseille, merkkivalo muuttuu oranssiksi.

Merkkivalo sammuu viiden sekunnin kuluttua virran säästämiseksi, ellei Elite-hihnaa liitetä Quest 2 -laturiin ja ellei se vastaanota virtaa aktiivisesti. Tässä tapauksessa merkkivalo jatkaa palamista.

• Quest käyttää kaiken akullisen Elite-hihnan virran, ennen kuin se aloittaa oman akkunsa käytön.

• Jos Quest 2:n ja akullisen Elite-hihnan yhteenlaskettu akkutaso tippuu alle 10 prosenttiin, Quest 2:n merkkivalo muuttuu punaiseksi merkiksi vähäisestä akkutasosta. Se pysyy punaisena siihen saakka, kunnes yhteenlaskettu akkutaso nousee yli 10 prosenttiin tai virtuaalilasit sammutetaan.