Ja. Eksemplerne nedenfor viser, hvordan det samlede batteriniveau for dit headset og Elite-rem med batteri opfører sig i forskellige situationer.

• Hvis det interne batteri for din Quest 2 er opladet, men Elite-rem-batteriet stadig oplades, vil statusindikatorerne vise, at enhederne oplader.

• Når Elite-rem-batteriet sluttes til din Quest 2, tændes LED-lyset på dit headset i 5 sekunder.

• Hvis begge batterier er fuldt opladede, bliver LED-lyset grønt.

• Hvis Elite-remmen leverer strøm til headsettet, bliver LED-lyset orange.

Efter 5 sekunder slukkes LED-lyset for at spare på strømmen, medmindre Elite-remmen er sluttet til Quest 2's strømadapter og aktivt modtager strøm. I dette tilfælde forbliver LED-lyset tændt.

• Din Quest 2 bruger al strømmen i Elite-rem med batteri, før det begynder at bruge det interne batteri.

• Hvis det samlede batteriniveau i din Quest 2 og Elite-rem-batteriet falder til under 10 %, bliver LED-lyset i din Quest 2 rødt for at vise det lave batteriniveau. Det forbliver rødt, indtil det samlede batteriniveau er tilbage over 10 %, eller indtil headsettet slukkes.