I Enhetshanteraren kan du schemalägga uppdateringar för ett headset eller en grupp av headset genom att blockera tider då du inte vill att enheterna ska uppdateras.

Så här schemalägger du uppdateringar:

1. Klicka på Enhetsgrupp i Enhetshanteraren.

2. Klicka på headsetet eller gruppen av headset som du vill schemalägga uppdateringar för och klicka sedan på Inställningar.

3. Klicka på bredvid Uppdateringar av operativsystem och välj sedan Blockerade tider.

4. Välj de datum och tider som du vill undvika uppdateringar på.

5. Klicka på Spara.

Kom ihåg att uppdateringarna äger rum efter att ditt headset har varit i viloläge i minst en timme. Dina enheter bör vara laddade eller anslutna till en laddare samt anslutna till wifi. Om din enhet inte är ansluten till wifi kommer inte uppdateringen att äga rum.