In Apparaatbeheer kun je updates plannen voor een headset of groep headsets door blokkeringstijden in te stellen voor wanneer je niet wilt dat de apparaten worden bijgewerkt.

Updates plannen:

1. Klik in Apparaatbeheer op Apparaatgroep.

2. Klik op de headset of groep headsets waarvoor je updates wilt plannen en klik op Instellingen.

3. Klik naast Updates van besturingssysteem op en selecteer Blokkeringstijden.

4. Selecteer de datums en tijden waarop je geen updates wilt.

5. Klik op Opslaan.

Houd er rekening mee dat deze updates worden uitgevoerd nadat je headset minstens één uur in slaapstand is. Je apparaten moeten zijn opgeladen of zijn verbonden met een oplader en met Wi-Fi. Als je apparaat niet is verbonden met Wi-Fi, wordt de update niet uitgevoerd.