I Enhetsbehandling kan du planlegge oppdateringer for ett sett VR-briller eller for en gruppe av VR-briller ved å opprette blokkeringstidspunkter da du ikke vil at enhetene skal oppdateres.

Slik planlegger du oppdateringer:

1. I Enhetsbehandling klikker du på Enhetsgruppe.

2. Klikk på VR-brillene eller gruppen av VR-briller du vil planlegge oppdateringer for, og klikk deretter på Innstillinger.

3. Klikk på ved siden av Oppdateringer av operativsystem, og velg deretter Blokkeringstidspunkter.

4. Velg datoene og tidspunktene du vil unngå oppdateringer på.

5. Klikk på Lagre.

Husk at disse oppdateringene skjer etter at VR-brillene dine har vært inaktive i minst én time. Enhetene dine bør være oppladet eller kobles til en lader og være tilkoblet Wi-Fi. Hvis enheten din ikke er tilkoblet Wi-Fi, kan den ikke oppdateres.