Voit ajastaa virtuaalilasien tai virtuaalilasien ryhmän päivitykset laitehallinnassa luomalla estoaikoja, jolloin et halua laitteiden asentavan päivityksiä.

Voit ajastaa päivitykset seuraavasti:

1. Klikkaa laitehallinnassa Laitekalusto.

2. Klikkaa virtuaalilaseja tai virtuaalilasien ryhmää, joiden osalta haluat ajastaa päivitykset, ja klikkaa sitten Asetukset.

3. Klikkaa käyttöjärjestelmän päivitysten vieressä ja valitse sitten Estoajat.

4. Valitse päivämäärät ja kellonajat, jolloin et halua asentaa päivityksiä.

5. Klikkaa Tallenna.

Muista, että päivitykset asennetaan sen jälkeen, kun virtuaalilasit ovat olleet lepotilassa vähintään tunnin ajan. Laitteiden on oltava ladattuja tai liitettyinä laturiin ja yhdistetty Wi-Fi-verkkoon. Jos laitetta ei ole yhdistetty Wi-Fi-verkkoon, päivitystä ei asenneta.