I Enhedsadministrator kan du planlægge opdateringer for et headset eller en gruppe af headsets ved at oprette blokeringstidspunkter til, når du ikke vil have opdateret enhederne.

Sådan planlægger du opdateringer:

1. Gå til Enhedsadministrator, og klik på Enhedsgruppe.

2. Klik på headsettet eller gruppen af headsets, som du vil planlægge opdateringer for, og klik så på Indstillinger.

3. Klik på ud for Opdateringer af operativsystem, og vælg så Blokeringstidspunkter.

4. Vælg de datoer og tidspunkter, hvor du vil undgå opdateringer.

5. Klik på Save.

Husk, at disse opdateringer udføres, når dit headset har været i dvaletilstand i mindst en time. Dine enheder bør være opladet eller tilsluttet strøm og forbundet til wi-fi. Hvis din enhed ikke er forbundet til wi-fi, udføres opdateringen ikke.