Oculus-webbläsaren är en app som gör att du kan visa webbplatser på Oculus for Business-headsetet. Den här appen finns installerad som standard men kräver att en Oculus for Business-administratör aktiverar den och gör den synlig.

Så här aktiverar du Oculus-webbläsaren:

1. Klicka på Enhetsgrupp i Device Manager.

2. Klicka på headsetet eller gruppen av headset som du vill lägga till en Oculus-webbläsare i och klicka sedan på Appar.

3. Klicka på Lägg till och välj sedan Oculus-webbläsare på rullgardinsmenyn Välj app.

4. Klicka på Lägg till app och klicka sedan på Spara.