De Oculus-browser is een app waarmee je websites kunt bekijken in je Oculus for Business-headset. Deze app is standaard geïnstalleerd, maar moet worden ingeschakeld door een Oculus for Business-beheerder zodat deze zichtbaar wordt.

De Oculus-browser inschakelen:

1. Klik in Apparaatbeheer op Apparaatgroep.

2. Klik op de headset of groep headsets waaraan je de Oculus-browser wilt toevoegen en klik op Apps.

3. Klik op Toevoegen en selecteer Oculus-browser in het vervolgkeuzemenu App selecteren.

4. Klik op App toevoegen en vervolgens op Opslaan.