Oculus-selain on sovellus, jolla voit käyttää verkkosivustoja Oculus for Business -virtuaalilaseillasi. Tämä sovellus on oletusarvoisesti asennettuna, mutta Oculus for Business -ylläpitäjän täytyy ottaa se käyttöön ja tuoda se näkyviin.

Voit ottaa Oculus-selaimen käyttöön seuraavasti:

1. Klikkaa laitehallinnassa Laitekalusto.

2. Klikkaa virtuaalilaseja tai virtuaalilasien ryhmää, johon haluat lisätä Oculus-selaimen, ja klikkaa sitten Sovellukset.

3. Klikkaa Lisää ja valitse sitten avattavasta Valitse sovellus -valikosta Oculus-selain.

4. Klikkaa Lisää sovellus ja sitten Tallenna.