Oculus-browseren er en app, der gør det muligt for at se websites på dit Oculus for Business-headset. Denne app er installeret som standard, men kræver, at en Oculus for Business-administrator aktiverer den og gør den synlig.

Sådan aktiverer du Oculus-browseren:

1. Gå til Enhedsadministrator, og klik på Enhedsgruppe.

2. Klik på headsettet eller gruppen af headsets, som du vil tilføje Oculus-browseren på, og klik så på Apps.

3. Klik på Tilføj, og vælg Oculus-browser fra rullemenuen Vælg app.

4. Klik Tilføj app, og klik derefter på Gem.