Installation av ett certifikat för ett EAP-TLS (certifikatsbaserat) wifinätverk måste göras via en av de MDM:er som stöds av Oculus for Business.

Lägg till en MDM i Appbiblioteket i Enhetshanteraren

1. Klicka på Appar i Enhetshanteraren och klicka sedan på Lägg till app.

2. Fyll i de obligatoriska fälten med informationen listad nedan:

3. Klicka på Skapa.

Om den MDM du använder inte listas ovan måste du hitta en länk till en direktnedladdning eller själv vara värd för den.

Distribuera en MDM-app till ett headset

1. Klicka på Enhetsflotta i Enhetshanteraren.

2. Klicka på headsetet eller gruppen av headset där du behöver implementera wifi-certifikatet via MDM.

3. Klicka på Appar och sedan på Lägg till.

4. Välj MDM från rullgardinsmenyn och klicka sedan på Lägg till app.

5. Du kan inaktivera och aktivera headsetet igen för att tvinga Enhetshanteraren att synkronisera.

Lägg till ett certifikatbaserat wifinätverk till ett headset

1. Från din telefon använder du Enhetshanteraren för att skicka MDM-appen till ditt headset. Båda enheterna måste vara i ett nätverk som inte behöver ett certifikat vid detta tillfälle.

2. Följ stegen från MDM-appen i ditt headset.

3. Konfigurera headsetet så att det är en MDM-hanterad enhet.

4. Konfigurera headsetet för leverans av certifikat. Detta kräver interaktion med MDM-appen från headsetet.

5. När MDM-appen har konfigurerats ansluter du till det certifikatbaserade wifinätverket och bekräftar att det ansluter till internet.

Tänk på att du måste upprepa processen för varje headset som behöver ett certifikat.