Installation af et certifikat til et EAP-TLS (certifikatbaseret) wi-fi-netværk skal udføres via en af de MDM'er, der understøttes af Oculus for Business.

Sådan tilføjer du en MDM i dit appbibliotek i Enhedsadministrator

1. Gå til Enhedsadministrator, og klik på Apps og så på Tilføj app.

2. Udfyld de påkrævede felter med nedenstående oplysninger:

3. Klik på Opret.

Hvis den MDM, du bruger, ikke står på listen ovenfor, skal du finde et link til direkte download eller hoste det selv.

Brug en MDM-app til et headset

1. Gå til Enhedsadministrator, og klik på Enhedsgruppe.

2. Klik på headsettet eller gruppen af headset, hvor du vil anvende wi-fi-certifikatet via MDM.

3. Klik på Apps, og klik derefter på Tilføj.

4. Vælg MDM på rullemenuen, og klik derefter på Tilføj app.

5. Du kan slå headsettet fra og til igen for at tvinge Enhedsadministrator til at synkronisere.

Sådan føjer du et certifikatbaseret wi-fi-netværk til et headset

1. Fra din telefon bruger du Enhedsadministrator til at skubbe MDM-appen til dit headset. Begge enheder skal på dette tidspunkt være på et netværk, der ikke kræver et certifikat.

2. Følg trinnene fra MDM-appen i dit headset.

3. Opsæt headsettet, så det er en MDM-administreret enhed.

4. Opsæt headsettet til certifikatlevering. Dette kræver interaktion med MDM-appen fra headsettet.

5. Når MDM-appen er konfigureret, skal du oprette forbindelse til det certifikatbaserede wi-fi og bekræfte, at det får forbindelse til internettet.

Husk, at du skal udføre processen én gang for hvert headset, som har brug for et certifikat.