Obs! Innan du tar bort ditt enhetshanterarkonto kontaktar du kundsupporten för att få hjälp med att ta bort dina Oculus for Business-headset från Enhetshanteraren.

Om du vill ta bort ditt enhetshanterarkonto och radera alla av företagets Oculus for Business-data måste du ta bort ditt företags Workplace-instans.

Om du tar bort din Workplace-instans gäller följande:

• Det går inte att ångra den här åtgärden.

• Konton, innehåll, inlägg, kommentarer, meddelanden och andra data i Workplace-planen tas bort permanent.

• Du och alla medlemmar av denna Workplace kommer omedelbart att förlora åtkomst till både Workplace och Oculus for Business.

Så här tar du bort din Workplace-instans:

1. Klicka på Administratörspanelen i Workplace-nyhetsflödets vänstermeny.

2. Klicka på Inställningar.

3. Klicka på Ta bort Workplace.

4. Ange företagets namn och slutför formuläret.

5. Klicka på Ta bort detta Workplace.