Opmerking: neem voordat je je Apparaatbeheer-account verwijdert contact op met de klantenondersteuning voor hulp bij het verwijderen van je Oculus for Business-headsets uit Apparaatbeheer.

Je moet de Workplace-instantie van je bedrijf verwijderen als je je Apparaatbeheer-account wilt verwijderen en alle Oculus for Business-gegevens van je bedrijf wilt wissen.

Als je je Workplace-instantie verwijdert, is het volgende van toepassing:

• Deze actie kan niet ongedaan worden gemaakt.

• Alle accounts, inhoud, berichten, opmerkingen, chatberichten en andere gegevens in deze Workplace worden permanent verwijderd.

• Jij en alle leden van deze Workplace raken meteen de toegang tot Workplace en Oculus for Business kwijt.

Je Workplace-instantie verwijderen:

1. Klik in het linkermenu van je Workplace-nieuwsoverzicht op Administratiepanel.

2. Klik op Instellingen.

3. Klik op Workplace verwijderen.

4. Typ je bedrijfsnaam in en voltooi het formulier.

5. Klik op Deze Workplace verwijderen.