Merk: Før du sletter Enhetsbehandling-kontoen din, må du kontakte kundestøtte for å få hjelp til å fjerne Oculus for Business-VR-brillene dine fra Enhetsbehandling.

For å slette Enhetsbehandling-kontoen din og alle Oculus for Business-dataene til bedriften din, må du slette bedriftens Workplace-forekomst.

Hvis du sletter Workplace-forekomsten din, gjelder følgende:

• Denne handlingen ikke kan angres.

• Alt av kontoer, innhold, innlegg, kommentarer, meldinger og andre data inni dette Workplace-abonnementet vil bli slettet for godt.

• Du og alle medlemmer av dette Workplace-området mister umiddelbart tilgangen til Workplace og Oculus for Business.

Slik sletter du Workplace-forekomsten din:

1. Klikk på Administrasjonspanel på menyen til venstre i Nyhetsoppdatering på Workplace.

2. Klikk på Innstillinger.

3. Klikk på Slett Workplace.

4. Skriv inn navnet på bedriften, og fyll ut skjemaet.

5. Klikk på Slett denne Workplace.