Huomautus: ennen kuin poistat tilisi laitehallinnassa, ota yhteyttä asiakastukeen, niin saat apua Oculus for Business -virtuaalilasien poistamiseen laitehallinnasta.

Jos haluat poistaa tilisi laitehallinnasta ja poistaa kaikki yrityksesi Oculus for Business -tiedot, sinun on poistettava yrityksesi Workplace-esiintymä.

Jos poistat Workplace-esiintymän, huomioi seuraavat seikat:

• Toimintoa ei voi kumota.

• Kaikki tilit, sisältö, julkaisut, kommentit, viestit ja muut Workplacen sisältämät tiedot poistetaan pysyvästi.

• Sinä ja tämän Workplacen käyttäjät menetätte välittömästi sekä esiintymän että Oculus for Businessin käyttöoikeuden.

Workplace-esiintymän poistaminen:

1. Klikkaa Workplacen uutisissa vasemmassa valikossa Hallintapaneeli.

2. Klikkaa Asetukset.

3. Klikkaa Poista Workplace-yhteisö.

4. Kirjoita yrityksesi nimi ja täytä lomake.

5. Klikkaa Poista tämä Workplace.